Jakie załozyć sprzegło

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Cubarius
    Ambiente
    • 2011
    • 148

a ja sie podczepie, bo mi mechanik powiedzial, ze sprzeglo do wymiany i powstaje pytanie czy jak juz wymieniac to cale z tarcza dociskiem i lozyskiem czy moze poprobowac zobaczyc czy da sie ktorys element? (Jestem laikiem, wiec prosze o pomoc nie o dziwne komentarze) A i jeszcze jedno zaproponowal cene 680 za sachsa czy valeo i 560 za jakis mniej znany zestaw To dobre ceny? plus robota 250 Pomozcie, gdyz auto mialo jezdzic, a tu uszczelka pod glowica 1000 zl parownik, tuleje sprezyny itd eeeee Juz nie mam kasy, a zona cierpliwosci
    Aby zawsze dotrzeć do celu...

Komentarz

• ahmed799
      RS
      • 2009
      • 6871
      • Ford

Cubarius, zakładaj wszystko nowe. Nie wymienisz np łożyska, za jakiś czas padnie i przedrozysz sobie tylko. Co do sprzęgła kup sobie LUK ( ok 450 zł) W lutym wymieniałem na takie u siebie. Jak chcesz zapytam kumpla może uda sie załatwić w dobrej cenie bo mi załatwił za 320 zł.

филип
      Mój czarny bandzior http://forum.octaviaclub.pl/forum/mo...r-focus-2-0-pb

Komentarz

• Cubarius
        Ambiente
        • 2011
        • 148

ahmed799, dzieki wielkie, ale niestety na ten miesiac wyczerpalem limit napraw, a mechanior powiedzial, ze z dwa tysiace moge jeszcze zrobic, wiec jesli bym mogl to zglosilbym sie do Ciebie w nastepnym moze miesiacu. Szukam oszczednosci, bo kasa na pieluchy dla corki leci A jak u Ciebie? Bo jak dobrze kojarze to cos sie kroilo No to cena swietna, a nie ze mi 560 zl najtansze daje za sprzeglo

[ Dodano: Nie 20 Lis, 11 20:49 ]
        ahmed799 potrzebowalbym do 2.0 sprzeglo - silnik azj 2003 kombi
        Aby zawsze dotrzeć do celu...

Komentarz

• ahmed799
          RS
          • 2009
          • 6871
          • Ford

Cubarius, spoko jak coś to sie odezwij. Jutro zapytam o cenę żebyś wiedział co i jak. U mnie oki synek dziś skonczył 3 tygodnie rośnie zdrowy i jest grzeczny także całe nocki z żona mamy przespane . Twoja córeczka jak się miewa??

филип
          Mój czarny bandzior http://forum.octaviaclub.pl/forum/mo...r-focus-2-0-pb

Komentarz

• mozgi
            L&K
            • 2009
            • 1128
            • Octavia I (1U2)
            • AKL 1.6 MPI 101 KM

podbijam temat,

jakie proponujecie sprzegło do o1 1,6 AKL i co warto przy tej okazji od razu wymienić?

Sachs czy Luk, no może Valeo czy coś innego?
            ASO Skoda Warszawa Ursynów ul.Gruchacza 39 - najlepsze ceny w Polsce na hasło :Octavia Club Polska
            Kontakt mailowy w sprawie wyceny części: [email protected] (p.Adam Wiśniewski, p.Łukasz Poniatowski i p.Kamil Banaszek) , tel.22-549-10-60

Komentarz

• yusin
              Ambiente
              • 2010
              • 176

Witam
              Szykuje mi się zmiana sprzęgła i przejście na jednomas, silnik ALH 138/192 037105273C- nr jednomasu i proszę o szybką ocenę tej aukcji, brać ? http://allegro.pl/show_item.php?item=3170458291
              Octavia AMBIENTE Ice 1.9 tDI

Komentarz

• Tony065
                RS
                • 2009
                • 2487
                • Octavia I (1U2)
                • ARX 1.8 20VT 150 KM

200 zł to dobra cena za czyste koło. ja 2 lata temu dałem 150 zł za takie do lekkiego przetarcia papierem. do tego jeszcze Sachs G60 i jazda :!:
                Black Pearl, Elegance & RS LOOK
                @ by Tune-up Gdańsk
                TDI VP++ i jeszcze rośnie
                Antek

Komentarz

Pracuję...